Waarom BVR² Bouwbureau ?

Ik heb BVR² (= BVR Kwadraat) in 2011 opgericht om mijn bedrijfs- en bouwkundige ervaring in te zetten bij het adviseren en begeleiden in het voortraject van het bouwproces. Door mijn kennis, ervaring en inzicht ben ik de juiste persoon voor meerdere marktpartijen.

Voor EIGENAREN visualiseer ik plannen in een 3D-ontwerp. Van 3D-ontwerp naar een vergunningsaanvraag en bouwtekeningen is het nog maar één druk op de knop.

Voor BOUWBEDRIJVEN kan ik van bestekstukken een volledige calculatie maken (in EXCEL, IBIS, VakWare). Aansluitend kan ik werkvoorbereiding, coördinatie en zonodig de uitvoering verzorgen.

Voor BEHEERDERS ben ik het eerste aanspreekpunt bij klachten en de opname van bouwkundige zaken. Hieronder vallen ook het uitvoeren van inspecties en het opstellen van rapportages en de daar uit volgende meerjarenbegroting.

Als BOUWREGISSEUR kan ik gehele bouwprojecten initiëren, voorbereiden, begeleiden en zo zorg dragen voor een vlotte en correcte uitvoering

Als RESTAURATIEPROFESSIONAL verzorg ik bouwhistorische verkenningen en werkbeschrijvingen. Daarbij geef ik adviezen op gebied van herbestemming.

Als PRAKTIJKBEGELEIDER (niveau 4) houd ik mij bezig met het opleiden van geïnteresseerde vakmensen tot vakkundige ambachtslieden met liefde en passie voor hun vak.

In de portfolio vindt u een overzicht van interessante projekten waarmee ik mij de afgelopen jaren bezig heb mogen houden.